Radionica Maše Kolar: Zagrijavanje za večerašnji plesni spektakl

Maša Kolar podučava požeške plesačice
(FOTO: Mario Nakić)

29.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4006

Ako ne znate kamo biste večeras izašli, 034portal vam toplo preporuča posjet Gradskom kazalištu, gdje će se održati višestruka poslastica za ljubitelje kvalitetnih kulturnih događaja. Plesna radionica Ilijane Lončar u povodu Međunarodnog dana plesa organizirala je zanimljiv program za večeras: u 20 sati na repertoaru je plesna predstava "Bonet" u izvedbi profesionalnih plesača Maše Kolar i Zorana Markovića, a u suradnji s Gradskim kazalištem Sisak. Uz to, u Galeriji Ciraki posjetitelji će uživati u izložbi fotografija, koje je Željko Milaković snimio tijekom rada s Plesnom radionicom Ilijane Lončar.

Samo zagrijavanje za večerašnji događaj bila je plesna radionica koju je danas u prostorijama staroga Vatrogasnog doma vodila Maša Kolar. Okupilo se dosta  zainteresiranih posjetitelja. Neki su pratili njene korake, a drugi su samo zainteresirano promatrali i upijali. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI