Banjalučki potres zatresao Požegu i Pakrac

Potres
(FOTO: ilustracija)

29.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7660

Sinoćnji potres magnitude 4,3 po Richteru s epicentrom kod Banja Luke osjetili su mnogi Požežani. Nema informacija o bilo kakvoj šteti na području Požeško-slavonske županije, saznajemo u Županijskom centru 112.

Prema dojavama u redakciju 034portala, potres su rano jutros u 1,30 sati osjetili stanovnici dijelova grada mahom na malo višoj nadmorskoj visini: u ulici Kalvarija, četvrti "KP Dom" iznad Osječke ulice i kod groblja iznad Arslanovaca. Posjetitelji javljaju kako su osjetili podrhtavanje tla i u Pakracu pa se pretpostavlja da se zatreslo područje čitave županije.

U Centru 112 saznajemo kako su oni jutros imali jedan poziv čovjeka koji je došao na posao i nitko mu nije vjerovao da je osjetio potres pa ih je zvao da provjeri. S obzirom da je zračna udaljenost od Požege do Banja Luke 80 kilometara, mnogi se nisu prevarili osjetivši lagano podrhtavanje.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI