Polufinale nogometnog kupa: Slaven - Slavija 0:4

NK Slavija, Petar Čuljak prvi s desne strane
(FOTO: Arhiv)

20.04.2011. | B. M. / P. Č.
Pregleda: 4465

Odigrana je prva polufinalna utakmica županijskog nogometnog kupa između NK Slavena iz Gradca i NK Slavije iz Pleternice. Pred punim tribinama gradačkog stadiona gosti su ostvarili zasluženu pobjedu od 0:4. Domaćin je pružio dobar otpor do drugog gola kada su se praktički predali. Do tada su gosti iz Pleternice imali inicijativu, ali su i domaćini nekoliko puta ozbiljno zaprijetili. Nakon drugog gola pao je voljni moment domaćina tako da su gosti rutinski stigli do prednosti od četiri gola.

Za 0:1 Valentić postiže eurogol, odbijena lopta lijevom nogom, silovit šut s ruba šesnaesterca u golmanov gornji desni kut.

0:2 Podobnik, nakon ubačaja s lijeve strane, najviši u skoku na drugoj stativi.


0:3 Žafaranić, s desne strane oštar udarac u suprotni vratarev kut.


0:4 Novak, nakon ubačaja s desne strane u padu ispred golmana i protivničkog igrača.

- Sve pohvale domaćinu na organizaciji utakmice, to je povijesni uspjeh za Slaven da igraju u polufinalu županijskog kupa, počastili su goste večerom, igrali su izuzetno fer i korektno, sve u svemu lijepa nogometna predstava i solidna utakmica s obostrano otvorenom igrom i šansama na obje strane, ali s većim posjedom lopte iskusnijeg i spretnijeg gosta, rekao je Petar Čuljak, kapetan NK Slavije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI