Polufinale nogometnog kupa: Slaven - Slavija 0:4

NK Slavija, Petar Čuljak prvi s desne strane
(FOTO: Arhiv)

20.04.2011. | B. M. / P. Č.
Pregleda: 4490

Odigrana je prva polufinalna utakmica županijskog nogometnog kupa između NK Slavena iz Gradca i NK Slavije iz Pleternice. Pred punim tribinama gradačkog stadiona gosti su ostvarili zasluženu pobjedu od 0:4. Domaćin je pružio dobar otpor do drugog gola kada su se praktički predali. Do tada su gosti iz Pleternice imali inicijativu, ali su i domaćini nekoliko puta ozbiljno zaprijetili. Nakon drugog gola pao je voljni moment domaćina tako da su gosti rutinski stigli do prednosti od četiri gola.

Za 0:1 Valentić postiže eurogol, odbijena lopta lijevom nogom, silovit šut s ruba šesnaesterca u golmanov gornji desni kut.

0:2 Podobnik, nakon ubačaja s lijeve strane, najviši u skoku na drugoj stativi.


0:3 Žafaranić, s desne strane oštar udarac u suprotni vratarev kut.


0:4 Novak, nakon ubačaja s desne strane u padu ispred golmana i protivničkog igrača.

- Sve pohvale domaćinu na organizaciji utakmice, to je povijesni uspjeh za Slaven da igraju u polufinalu županijskog kupa, počastili su goste večerom, igrali su izuzetno fer i korektno, sve u svemu lijepa nogometna predstava i solidna utakmica s obostrano otvorenom igrom i šansama na obje strane, ali s većim posjedom lopte iskusnijeg i spretnijeg gosta, rekao je Petar Čuljak, kapetan NK Slavije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI