Leon Abramović pobjednik turnira

Leon Abramović
(FOTO: Zdenko Hickl)

17.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 8069

Na Otvorenom prvenstvu Požege u tenisu za juniore pobijedio je 16-godišnji požeški tenisač Leon Abramović, dok je među juniorkama očekivano najbolja bila Novljanka Ivana Andrić. Sudjelovalo je ukupno 16 tenisača i osam tenisačica do 16 godina starosti iz cijele Slavonije i šire. Ovdje su rezultati svih odigranih mečeva:

Juniori pojedinačno

Član Teniskog kluba Požega i 13. u svojoj kategoriji u Hrvatskoj, Leon Abramović je pobjednik pojedinačne konkurencije. U polufinalu se sastao sa svojim klupskim kolegom i partnerom u igri parova Teom Pandžićem i pobijedio ga rezultatom 6:4, 6:1. U finalu  je odigrao odličan meč pobijedivši Filipa Svalinu rezultatom 6:1, 6:2.

Juniorke pojedinačno
Prva nositeljica turnira Ivana Andrić iz Novske je očekivano uzela prvo mjesto u konkurenciji juniorki gdje ju je u finalu dobrano namučila požeška mlada tenisačica Ana Tomić. Finalni meč se igrao u tri seta. Andrić prvi set izgubila rezultatom 5:7, da bi ipak okrenula i dobila druga dva rezultatom 6:3 i 7:5.

Igra parova
Par Abramović/Pandžić je pobijedio u finalu igre parova par Svalina/Korov rezultatom 6:3, 7:5 i tako zaokružio odličan dan požeških tenisača.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI