Ronko nije bio u sukobu interesa

Zdravko Ronko
(FOTO: Arhiv)

14.04.2011. | Portaloko.hr / V. B.
Pregleda: 3333

Saborsko povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbilo je danas prijavu protiv požeškog gradonačelnika i saborskog zastupnika Zdravka Ronka, prema kojoj se na saborske sjednice vozio autom Grada Požege a naplaćivao troškove kao da je išao privatnim autom.

Povjerenstvo je odbacilo i prijavu protiv bivšeg ministra financija Ivana Šukera prema kojoj je bio u sukobu interesa kada je u prosincu prošle godine za odlazak na tetkin sprovod u Livno koristio terenac BMWx5 tvrtke Enigma iz Gline, koja je s Vladom imala ugovorene poslove oko razminiranja, a kojom prilikom je došlo do prometne nesreće.

Takva je odluka donesena, kako je rečeno, nakon očitovanja zastupnika Ronka, Grada Požege i Sabora, prenosi Portaloko.hr.


Vlaho Bogišić ustvrdio je kako bi bilo dobro da slučajeve kao što su „Ronko“ i „Šuker“ ne rješavaju povjerenstva već stranke na svojim zatvorenim stranačkim tijelima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI