U Grabrik se vraća atraktivni ženski rukomet

ŽRK Kutjevački podrum
(FOTO: ŽRK Kutjevački podrum)

11.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5777

Rukometašice ženskog rukometnog kluba Kutjevački podrum u subotu (9.4.2011.) izgubile su utakmicu 18. kola 3. hrvatske rukometne lige od vodeće ekipe RK Cerna 17:20.
- Napokon smo u Požegi vidjeli jednu atraktivnu, napetu i jako dobru utakmicu, izjavio je Kruno Pranjić, trener naših djevojaka.

Rezultat na poluvremenu bio je 10:10. RK Cerna je vodeća u ligi i buduće su drugoligašice, tako da Požega, trener i preko 50 gledatelja koji su gledali ovu utakmicu mogu biti zadovoljni i ponosni.

-  Trud i rad se isplate, a gledatelji su to prepoznali i nagradili naše rukometašice pljeskom na kraju utakmice. Moram pohvaliti sve igračice koje su i ovaj put dale sve od sebe tijekom cijele utakmice i jako im je malo nedostajalo da naprave pothvat i dobiju utakmicu. Na kraju bi još dodao da ova ekipa  postaje sve bolja i bolja i da bi uz malo više financujskih sredstava, dobrih sponzora i više ljudi mogli krenuti od iduće godine u borbu za prvo mjesto, ulazak u drugu ligu, a onda tko zna, ispričao je Pranjić.


U redovima domaćih najviše je golova zabila Sara Kakuk, devet, a kod gošći Martina Rešić šest.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI