Srušen rekord požeške kuglane!

Ljetna kuglačka liga
(FOTO: Bojan Miščević)

07.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5252

Novi rekord požeške kuglane iznosi 604 srušena čunja. Postavio ga je potencijalni reprezentativac Hrvatske i trener juniora u kuglačkom klubu Požega Darko Zovko. Jučer su odigrana i dva meča nedavno započete ljetne kuglačke lige, osnovane radi produženja sezone koja je završena što se tiče Županijske kuglačke lige. Natječe se 16 klubova u dvije skupine. Elektra je dobila Elpidio 2062 naprema 1875 i tako upisala prva dva boda u natjecanju. Rezultaom 2111 naprema 2011 PPK je dobio HVIDR - u i također tom pobjedom upisao prva dva boda.
- Natjecanja u 2., 3., i 4. kuglačkoj ligi još traju. Jedino je Županijska liga završila i radi produženja sezone, pokrenuli smo gradsku, ljetnu ligu - rekao je Marijan Jurić, predsjednik kuglačkog saveza Požeško-slavonske županije.

Poredak nakon završetka Županijske lige
1. LIPIK 1974.
2. KAPTOL
3. ZVEČEVO

Požeška kuglana ima šest staza i osposobljena je za mečeve 1. kuglačke lige, kao i za igru reprezentacije Hrvatske.
- Klub ima i 30 juniora kojima je trener Darko Zovko i od sljedeće sezone će se natjecati u Županijskoj ligi. Važno je naglasiti da Darko trenira klince besplatno. Za građane - amatere su predviđene peta i šesta staza koje su također besplatne - zaključuje Jurić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI