Boksači se plasirali na EP

Željko Krpan
(FOTO: Bojan Miščević)

06.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4533

Sljedeći tjedan juniori boksačkog kluba Graciano iz Požege idu na državno prvenstvo u Zadar na kojem se natječe tridesetak boksača iz 35 klubova. Na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske održanom u Vukovaru, mlađi kadeti kluba postigli su uspjeh vrativši se kući s jednom zlatnom, jednom srebrnom i jednom brončanom medaljom. To im omogućava plasman na Europsko prvenstvo u Mađarsku u šestom mjesecu.

- Kad smo se 2009. godine plasirali u toj kategoriji na Europsko prvnestvo u Armeniju, Grad Požega je osigurao sredstva da dečki odu. Mi imamo u planu ove godine otići u Mađarsku, no treba osigurati sredstva - rekao je predsjednik i trener kluba Željko Krpan.

Klub je s natjecanjima počeo 2008. i od tad imaju pet zlatnih, dvije srebrne i tri brončane medalje na državnim prvenstvima. Klub ima tri kategorije uzrasta - mlađi kadeti, kadeti i juniori.


- U boksu nema lige, već se natjecanja odvijaju na državnim prvenstvima. Dečki često idu na sparinge u Zagreb, gdje je i sudac te tako dobiju osjećaj i dojam pravog meča, zaključuje Krpan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI