U tri dana sedam prometnih nesreća

Prometna nesreća u Jakšiću
(FOTO: MUP)

04.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2952

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je tijekom proteklog vikenda sedam prometnih nesreća u kojima je ukupno šest osoba lakše ozlijeđeno.

U Lučincima je 54-godišnji vozač opela Vectra požeških registracijskih oznaka u petak ujutro oduzeo prednost 52-godišnjem vozaču lade Niva, također požeških oznaka. Zbog toga je lada udarila u opel koji je potom odbačen u putni kanal. Protiv 54-godišnjeg vozača opela, koji je u nesreći ozlijeđen, slijedi optužni prijedlog.

Tijekom noći s petka na subotu oko 1 sat u Ulici Stjepana Radića u Gradcu kraj Pleternice 19-godišnji vozač golfa požeških registracija je uslijed neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola (0,97 promila) izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal. Lakše je ozlijeđen i protiv njega također slijedi obavezni prekršajni nalog.


U subotu ujutro, oko 8,30, na županijskoj cesti između Jakšića i Ovčara 27-godišnja je vozačica prešla na suprotni kolni trak te sletjela s kolnika u putni kanal. Lakše je ozlijeđena ona i dvoje djece, koja su se vozila u dječjim sjedalicama. Protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog. Istog je dana oko 15,20 u Zarilcu 32-godišnji vozač fiata Punto požeških registracijskih oznaka uslijed neprilagođene brzine udario u 6-godišnje dijete koje je istrčalo iz putnog kanala. Dijete je lakše ozlijeđeno, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog.


Na Trgu 76. bataljuna u Pakracu, u subotu navečer oko 19,30 u fiat punto daruvarskih registracijskih oznaka u kojem se 41-godišnja vozačica zaustavila radi propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu udario je golf također daruvarske registracije. Počinitelj je napustio mjesto događaja, ali su ga policajci ubrzo uhvatili. Riječ je o 21-godišnjaku s pakračkog područja protiv kojeg slijedi optužni prijedlog.

Tijekom protekla tri dana, policija je zabilježila još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, obje u Pleternici, u ulicama Matije Gupca i Kralja Zvonimira.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI