Požežanke demolirale Zagrepčanke: 40 koševa razlike!

Šut za tricu
(FOTO: Bojan Miščević)

04.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 2266

Ženski košarkaški klub Plamen Požega je u 17. kolu A-1 Lige za ostanak za žene s visokih 82:42 pobijedio gošće iz Zagreba, KK Croatia 2006 u sportskoj dvorani Grabrik. Utakmica je bila dobra, ali je izostalo sportske napetosti i nadmetanja jer su domaće košarkašice od prvog trnutka dale do znanja da je pobjeda njihova početnim vodstvom od čak 26:2. Razlika tijekom cijele utakmice nije padala ispod 15 razlike za naše djevojke. Cijela ekipa Požežanki je igrala odlično, a najviše koševa su dale Tošić i Soldo 23, odnosno 24 koša, dok je kod Zagrepčanki najbolja bila Đikić sa 17 koševa.

- Daleko od toga da smo bili kompletni, nažalost, poraz je bio očekivan. Mogli smo bolje, ali muče nas ozljede i bolesti, umjesto tih igračica su  igrale mlađe kadetkinje, moralo je tako završiti - rekao je trener Zagrepčanki Borna Augustić.
- Sigurna pobjeda, one su došle bez pola ekipe, bez jedne ključne igračice, napravili smo pritisak na njihovog vanjskog igrača, moralo je tako završiti - u zaključku je rekao trener naših Vladimir Englman ponavljajući riječi svog kolege Augustića.

Košarkašice Plamena u borbi za ostanak imaju još dvije domaće utakmice, protiv Agrama, koji je direktni konkurent za ostanak i Zadra, te gostujuću u Splitu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI