Požega je grad s puno kreativne djece

Željka Horvat-Vukelja s djecom
(FOTO: Bojan Miščević)

31.03.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 2423

Glavna urednica časopisa za školsku djecu Modra lasta Željka Horvat - Vukelja družila se s djecom u požeškim osnovnim školama.
- Energija se regenerira iz kontakta s djecom, rekla je vidno neumorna i puna elana Horvat - Vukelja nakon susreta i potpisivanja autograma. Rekla je kako su visokim nagradama nagradili učenike iz Požege koji su im slali likovne i fotografske radove.

- Požega je grad s puno kreativne djece a nikad nisam ovdje bila, tako da je bilo krajnje vrijeme da dođem i obiđem požešku dječicu, dodala je Horvat - Vukelja.

Od prije dvije godine časopis Modra lasta ima etiketu Izvorno hrvatsko.
- Uspoređujući slične časopise u svijetu stvarno se vidi da mi imamo nešto posebno, rekla je urednica Modre laste. Ona je inače profesorica francuskog i španjolskog jezika, a cijeli svoj radni vijek posvetila je radu s djecom. Suautorica je desetak udžbenika, objavila je stotinjak kratkih priča u tisku i na Hrvatskom radiju, a napisala je i roman Putovanje patuljka Zvončića, i brojne slikovnice.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI