Vrane u Hard Placeu protiv Muškarčina i Gabule

Vrane na koncertu
(FOTO: Arhiv)

28.03.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4339

Požeški rockeri Vrane 13. travnja 2011. (srijeda) gostuju u zagrebačkom klubu Hard Place. Tamo će sudjelovati u prvoj izlučnoj večeri na svirci tipa "sukob bandova", a pobjede li bandove The Muškarci i Gabula odlaze u drugi krug i borbu za mjesečnog pobjednika.
Radi se o natjecanju HR Demo klub kojeg medijski prate Hrvatski radio, Hrvatska televizija, Muzika HR i Mega Muzika Fender.

Svake srijede održavaju se svirke tri banda, a svira se isključivo autorski materijal u trajanju pola sata. Pobjede li Vrane i u drugom krugu, nastupiti će u finalu natjecanja koje će se održati u rujnu i listopadu ove godine. Pobjednike bira žiri i publika.

Vrane i Reklam Grbac organizirale su autobus podrške za Požežane koji žele ići u Zagreb na svirku. Nekoliko mjesta u busu, kako saznajemo od vođe banda Željka Mekića, još uvijek ima, a zainteresirani mogu poslati SMS s imenom i prezimenom na 091 8916 099 i tako rezervirati besplatnu voznu kartu na ovaj glazbeni događaj. Autobus će krenuti 13. travnja u 15,30 sati iz Cirakijeve ulice, a povratak iz Zagreba je u 24 sata. Što drugo reći nego Vrane sretno i rasturite!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI