Požega: Otvoreno državno prvenstvo odjevnih škola

Dani odjeće - publika
(FOTO: Mario Nakić)

24.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4812

Nakon današnjeg svečanog otvorenja u dvorani Sv. Terezije Avilske, započelo je 13. po redu državno prvenstvo "Dani odjeće" u Požegi. Natjecatelji iz 17 srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske natjecat će se sutra u pet disciplina: odjevni tehničar, krojač, dizajn odjeće, modna kolekcija krojača i odjevnih tehničara i modna kolekcija dizajnera tekstila i odjeće. Tema natjecanja bit će svečana odora požeških Trenkovih pandura.

Natjecanje će se sutra održati u Obrtničkoj školi, a potom će u Gradskom kazalištu biti održana pobjednička modna revija.
- Ove godine sudjeluje ukupno 34 učenika iz 17 škola. U subotu ćemo održati okrugli stol članova Državnog povjerenstva i mentora, kazala je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole u Požegi i organizatorica ovog natjecanja. Uz Obrtničku školu, suorganizatori su Agencija za strukovno obrazovanje i Državno povjerenstvo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI