Pozornost ćemo usmjeriti na mlade tenisače

Rad s mladima na TK Požega
(FOTO: Arhiv)

24.03.2011. | Bojan Mišćević
Pregleda: 3328

Teniski klub Požega nedavno je izabrao novo vodstvo, a sutra navečer (petak, 25. ožujka) održat će se i skupština kluba na kojoj će biti predstavljen plan i program te kratak rezime prvih mjesec dana rada novog čelništva.Novi predsjednik Kluba Sandi Prpić kaže kako će pozornost biti na radu s mladima.

- Nova sezona kreće 1. travnja, vodstvo kluba naglasak će staviti na mlade kroz školu tenisa i natjecateljski dio. Bavit ćemo se i seniorskom ekipom te ligom veterana i nastojati što bolje promovirati tenis, kaže Prpić.

Da mladih perspektivnih nada u Požegi ima svjedoče, između ostalih, i dvije tenisačice - četrnaestogodišnja Ana Tomić, odlična učenica osmog razreda i jedanaestogodišnja Lea Mjertan koja zauzima odlično 13. mjesto u Hrvatskoj za djevojčice do 12 godina. Njih smo zatekli na treningu "pod balonom", dok nas je glavni trener Robert Brkljač izvijestio kako Klub trenutno broji preko sto polaznika škole tenisa te više od 20 natjecatelja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI