Pankretić naredio istragu u Hrvatskim vodama

Božidar Pankretić
(FOTO: PIXSELL)

22.03.2011. | Večernji list/M.N.
Pregleda: 2271

Nakon što je otkriveno da su Hrvatske vode sklopile ugovore vrijedne 2,5 milijuna kuna sa 29 odabranih tvrtki, među kojima su i donatori HSS-a, potpredsjednik Vlade Božidar Pankretić u Hrvatske je vode poslao inspektore, piše Večernji list.

Ministar regionalnog razvoja šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić naredio je provođenje „upravnog i inspekcijskog nadzora nad zakonitošću rada i postupanja Voda u vezi s javnom nabavom za provedbu preventivne, redovne i izvanredne obrane od poplava na branjenim područjima“. Odnosno, resorni ministar je naredio provjeru ugovora koje je 29 tvrtki sklopilo s Hrvatskim vodama.

Ministar je zatražio da se preispita jesu li Hrvatske vode poslovale prema zakonu kada je donesen Pravilnik o posebnim uvjetima za obavljanje djelatnosti u vodoprivrednom gospodarstvu jer su uvjete za dobivanje poslova mogle ispuniti samo odabrane tvrtke.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI