Gužva napravila pravu pankersku gužvu (video)

Matak, Jela, Muta (Gužva u 16-ercu)
(FOTO: Mario Nakić)

20.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6211

Gužva u 16-ercu proizvela je pravu gužvu u subotu na terasi restorana Evergreen. Naravno, radi se o legendarnom punk-bendu, u Požegi često i rado viđenom, koji je ovog vikenda promovirao nadolazeći treći album. Stotinjak ljubitelja njihove glazbe uživalo je u prepunom prostoru, a prije njih publiku je zagrijala pleternička mlada grupa Loonitics. Kompletan događaj organizirala je udruga K.A.M.P.

Album svakih šest godina

Iako Gužva u 16-ercu postoji i nastupa po turnejama već 15-ak godina, dosad je snimila samo dva studijska albuma.
- Tako to mi radimo, svakih šest godina novi album. Mislim da je bolje to, nego da često snimamo albume koji loše prolaze. Ovako mi sa svoja dva albuma uvijek imamo publiku i svirke, rekao je Matak, član benda.


Bankar dao otkaz


Svi članovi benda uz nastupe i snimanje imaju i druge poslove, a kažu da im je glazba velika ljubav. Tako u Gužvi svira po jedan poštar, vatrogasac, bankar, zdravstveni djelatnik i špediter.
- Treba reći da je bankar dao otkaz u banci i sad će prijeći kod mene u poštu, samo što će imati puno bolju funkciju, kaže Muto.

Vole Požegu

Za novi album kažu da će biti jednako žestok kao i prethodna dva, samo što su oni sada zreliji pa je svirka još bolja. Osječani rado dolaze u Požegu, u kojoj žive njima dragi ljudi jer, kako kažu, "ipak smo Slavonci".

Pogledajte kako je to izgledalo u Evergreenu (snimao: Bojan Miščević):





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI