Vlasnik nema planove za kompleks u Novom Zvečevu

Jezero u Novom Zvečevu
(FOTO: UŠRIDR Požega)

20.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12421

Požežani se dobro sjećaju jezera u Novom Zvečevu, omiljenog kupališta prije rata za stanovnike cijele županije, ali i puno šireg područja. Stoga je razumljiv interes javnosti, čitatelja 034portala, koji su u više navrata pitali da istražimo što se radi na tom jezeru i hoće li ono ikada opet biti u funkciji.

Poduzeće Končar-elektroindustrija d.d. iz Zagreba, koja je nekad imala svoje odmaralište na tom jezeru, i danas je vlasnik prostora cijelog turističkog kompleksa uništenog u ratu.

- Končar-elektroindustrija d.d. dugoročno nema planove i ne namjerava obnavljati odnosno vratiti u prijašnju namjenu odmaralište na Zvečevu, odgovorila je Milena Glušac iz Končara na upit iz redakcije 034portala.


Poduzeće je, međutim, ustupilo na korištenje jezero na toj lokaciji Udruzi sportskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Požeško-slavonske županije, do koje je praktički nemoguće doći jer nemaju nikakvog kontakt broja ili e-mail adrese.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI