Put između Stare Lipe i Jaguplija konačno dobiva asfalt

Župan u obilasku gradilišta u Jaguplijama
(FOTO: PSzupanija.hr)

18.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3451

Stanovnici Jaguplija trebali bi za desetak dana biti konačno asfaltom povezani sa Starom Lipom. Građevinski radovi na asfaltiranju makadamskog puta u punom su jeku, a župan Marijan Aladrović, koji je danas u društvu v.d. ravnatelja Županijske uprave za ceste Mije Jozaka posjetio neka ŽUC-ova gradilišta, najavio je ovogodišnje investicije u vrijednosti od 18 milijuna kuna.

Za 1.800 metara asfalta između Stare Lipe i Jaguplija ŽUC je izdvojio 900.000 kuna, a radovi bi trebali biti gotovi za deset dana.

Aladrović je danas posjetio i novoasfaltiranu cestu u Podgorju kod Kaptola, gdje je uloženo 800.000 te Doljance kod Biškupaca, gdje je ŽUC uložio 450.000 kuna.


Župan je izrazio zadovoljstvo investicijama i programom ŽUC-a, koji će ove godine uložiti 18 milijuna kuna u nove investicije i potrošiti još 11 milijuna za redoviti program održavanja županijskih cesta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI