Milinović: Svi hvale hrvatsku reformu zdravstva (video)

Darko Milinović sa županijskim čelnicima u posjetu požeškoj bolnici
(FOTO: Mario Nakić)

17.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6452

Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović bio je danas u službenom posjetu Požegi. Posjetio je Opću županijsku bolnicu Požega i gradilište na požeškoj Poliklinici, u koju je Ministarstvo zdravstva uložilo oko 7 milijuna kuna.

Milinović je potom razgovarao s požeško-slavonskim županom Marijanom Aladrovićem, dožupanom Ferdinandom Trohom, ravnateljem OŽB Požega Željkom Glavićem i saborskim zastupnicima Franjom Lucićem i Davorom Huškom iza zatvorenih vrata. Ovo je njegova izjava koju je potom dao novinarima:




Ministar se beštedno hvalio milijunima kuna koje je njegovo ministarstvo tijekom zadnje dvije godine izdvojilo za zdravstvo u Požeško-slavonskoj županiji. Nije štedio riječi pohvale ni za projekte svoje vlade.
- Gdje god da dođem, u koju god bolnicu, svi hvale hrvatsku reformu zdravstva. Ovo je prvi put, dosad u tri godine nije bilo nijedne sanacije iz državnog proračuna. Toga nema nigdje u Europi, rekao je Milinović.


Ministar je poslijepodne razgovarao, također iza zatvorenih vrata, s požeškim biskupom Antunom Škvorčevićem te se s njime uputio u obilazak Katoličke bolnice Sv. Rafaela u Strmcu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI