Josipović: Ne brinem se za rezultat referenduma (foto)

Ivo Josipović s mladim Požežanima
(FOTO: Mario Nakić)

15.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2519

- U Požegi se uvijek puno toga događa. Veseli me što vidim da ovdje ima puno mladih ljudi koji su zainteresirani za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, rekao je hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović koji je danas, u sklopu posjeta Požegi, usput svratio u pješačku zonu, gdje su učenici osnovnih škola obilježavali Europski tjedan djece.

Skepticizam uzrokovan neinformiranošću

Na novinarsko pitanje o povećanom EU-skepticizmu među mladima, Josipović je rekao kako je to zbog neinformiranosti.
- Na našim institucijama je da informiraju i upute mlade, ali i ostale, o prednostima koje će imati po ulasku Hrvatske u EU. Uopće se ne brinem za rezultat referenduma, već sada mislim da je većina građana "za", odgovorio je predsjednik.


Izložba učeničkih radova


U pješačkoj zoni su učenici požeških osnovnih škola predstavili izložbu radova na temu Hrvatske u Europskoj uniji. Uz izložbu, nastupili su dečki iz Tamburaškog sastava "Bagrem" i Gradska glazba "Trenkovi panduri". Predsjednik Josipović bio je u pratnji požeškoga gradonačelnika Zdravka Ronka.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI