Podrumašice stresle orahu grane

Obrana, temelj igre Podrumašica
(FOTO: Bojan Miščević)

15.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 3294

Pobjedom od 9 razlike nad rukometašicama Orahovice, rezultatom 26:17, rukometašice Ženskog rukometnog kluba Kutjevački podrum zaključile su sezonu na 4. mjestu 3. hrvatske rukometne lige - istok sa zaostatkom od dva boda do 3.mjesta.

Podrumašice su od početka vodile, no ipak igra nije previše blistala. Rezultat na poluvremenu je bio 12:6. Umor nakon naporne sezone se vidio u sporijem ritmu i dosta tehničkih pogrešaka. Igrom i zalaganjem su se istakle Slađana Banović i Ivana Devčić, a najviše golova je postigla Danijela Miličević, motor ekipe, koja je uspjela utrpati 10 komada.

Gošće iz Orahovice su došle u dosta pomlađenom sastavu, tako da obrana, temelj igre trenera Krune Pranjića nije imala većih poteškoća u zaustavljanju njihove vanjske linije.


- Ništa mi danas nije išlo, no ipak smo pobijedili. Kraj je sezone, sad treba malo odmoriti i od 1.8. krenuti s pripremama za sljedeću sezonu, rekla je Slađana Banović, igračica ŽRK Kutjevački podrum.


- Došli smo u Požegu s 5-6 prvotimki, no ja sam sretan igrom mladih igračica, juniorki, koje su danas pokazale da imaju potencijala i da znaju igrati rukomet tako da sam i rezultatom zadovoljan bez obzira na razliku od 9 pogodaka - izjavio je Marko Kragujević, trener Orahovčanki.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI