Pleternica: Tri dana bajkerske fešte

13.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4724

Motoklub Bulls iz Pleternice danas, sutra i prekosutra organizira Moto susret bikera iz cijele Hrvatske. Centralna događanja će se odvijati na hipodromu u Pleternici.
Predviđen je bogat program uz svirku više bendova iz Požege, Slavonskog Broda i Osijeka te uz nezaobilazni nastup golišavih plesačica. Za nedjelju je isplanirano jutarnje druženje uz kavicu i ispraćaj bikera.

Petak
Program počinje u 16 sati dočekom gostiju i grahom dobrodošlice za bikere. Nastupaju Vrane, Delirium i Javni red, sva tri benda su iz Požege.

Subota
Druženje počinje gulašom dobrodošlice, nastavlja se raznim moto igrama, nakon kojih će bikeri defilirati ulicama. Nastupaju The Loonatics iz Pleternice i Beznadni slučaj iz Požege te The Shippers iz Slavonskog Broda i High Voltage Tribute to AC/DC band iz Osijeka uz nastup oskudno odjevenih plesačica.


Nedjelja
Doručak i kava, te ispraćaj bikera.


- Mi smo već danima u pripremama, tako da je najavljeni početak danas u 16 sati samo kulminacija dugotrajnih priprema. Cijeli dan do samog početka imamo hrpu posla, montiranje bine za nastupe itd. Nadamo se da nas ove godine neće kiša zeznuti kao prošle, rekao je Zdravko Uremović, organizator susreta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI