Franka i Karla ponosne na uspjehe u Zadru

Karla Glasnović i Franka Zubović (donji red s desna)
(FOTO: ŽOK Vallis Aurea)

12.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5989

Igračice ženskog odbojkaškog kluba Vallis aurea nedavno su na 8. međunarodnom odbojkaškom turniru u Zadru ostvarile veliki uspjeh. Na turniru su nastupile natjecateljice1993. godišta i mlađe. U konkurenciji osam klubova iz Nizozemske, Rumunjske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske osvojile su 3. mjesto.

Požežanka Franka Zubović na turniru je proglašena najboljom tehničarkom dok je najbolja igračica požeške ekipe bila Karla Glasnović. S djevojkama smo porazgovarali nakonpovratka iz Zadra.

Prvo priznanje


- Osjećam se super, drago mi je, roditelji su jako ponosni. Treniram odbojku već dvije godine, a ovo mi je prvo ovakvo priznanje. Turnir je bio prijateljski, ali svaka utakmica je bila iznimno borbena i rezultatski neizvjesna - ispričala nam je Franka Zubović. Na pitanje kakvi su joj planovi, mlada odbojkašica kaže da se i dalje planira intenzivno baviti odbojkom, ali i školom te kasnije fakultetom. Franka je vrlo dobra učenica prvog razreda Gimnazije.


Nastavit će igrati odbojku

- Bilo je jako borbeno, a i same smo se iznenadile uspjehom. Pokraj jedne Nizozemske koja ima selekciju od 600 igračica da bi izabrali 12 koje se natječu, bilo je stvarno odlično - rekla je jedna od najboljih igračica turnira Karla Glasnović.
Karla trenira odbojku već tri godine. Počela je u Požegi, a odigrala je jednu polusezonu u Marsoniji iz Slavonskog Broda. Trenutno ima dvojnu registraciju, igra za ekipu Nove Gradiške, koja je u prvoj odbojkaškoj ligi, akada stigne igra i za ŽOK Vallis aurea.

Roditelji velika potpora

- Vidim se u odbojci u budućnosti, iako nije neki plaćen sport. Roditelji su ogromna potpora, dok sam igrala za Marsoniju tata me je vozio u Brod. U Gradišci imamo prijevoz i tu i tamo kapne nešto love - ispričala je Karla koja je prvo trenirala košarku, no ipak se odlučila na odbojku. Vrlo dobra je učenica prvog razreda Jezične gimnazije u Požegi.

Obje djevojke pohvalile su ostale članice ekipe bez kojih ni ne bi bilo uspjeha u Zadru te ispričale da je atmosfera u ekipi odlična. Rekle su kako se svi uzrasti druže i surađuju te kako je i to pridonijelo uspjehu cijele ekipe.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI