Lea Mjertan osvojila turnir u Osijeku

Lea Mjertan
(FOTO: TKP)

10.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 6201

Lea Mjertan, 11-godišnja požeška tenisačica vratila se jučer iz Osijeka s prvim osvojenim turnirom i peharom Otvorenog prvenstva Osijeka - Gaudeamus kupa.

Bez izgubljenog seta

Lea je prvo kolo bila slobodna, drugo je dobila Ivu Mraz rezultatom 6:0, 6:0. U četvrtfinalu ju je dočekala Marija Lukić koju je pobijedila 6:2, 6:1 u setovima, dok je u polufinalu bila bolja od Anamarije Mihalj rezultatom 6:0, 6:4. Finalni meč je protivnica Tena Desić iz Kutine pri rezultatu 5:1 za Leu predala zbog bolova u ramenu.


Prvi turnir u karijeri


- Odlično se osjećam. Ovo mi je sedmo finale i prvi pobjednički pehar u karijeri, iako sam do sada u karijeri osvojila 14 pehara, smatram da sam mogla imati i koji osvojeni turnir više. - uzbuđena i sretna zbog uspjeha ispričala je Lea.

- Osvojenim turnirom i odličnom igrom Lea je potvrdila da je trenutno najbolja tenisačica u Slavoniji i Baranji u uzrastu do 12 godina. Mogu samo reći da napokon dugogodišnje intezivno treniranje dolazi na naplatu i ovaj turnir je odlična priprema za državno prvenstvo do 12 godina koje će se održavati od 23. - 26. svibnja u Zagrebu - rekao je Hrvoje Mjertan, Lein otac i pratitelj na turnirima.
Lea kaže kako će na prvenstvu dati sve od sebe i da bi mogla dogurati daleko, a nada se finalu.

Kad se hoće, sve se stigne

Lea trenira gotovo svaki dan već šest godina, trenutno je na 17. mjestu u Hrvatskoj za uzrast do 12 godina, a inače je odlična učenica petog razreda osnovne škole.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI