Publika izostala zbog kiše, izlagači zadovoljni

09.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2821

- Unatoč jučerašnjoj kiši i lošem vremenu, mi u organizaciji Vino-kapa zadovoljni smo održanim sajmom, kazao je Ferdinand Novak, predsjednik Udruge vinara, vinogradara i voćara Kaptol i predsjednik Organizacijskog odbora poljoprivrednog sajma Vino - kap.

Rekordan broj izlagača

- Prvenstveno možemo biti zadovoljni brojem i kvalitetom izloženih proizvoda. Ove smo godine imali rekordnih 200-tinjak izlagača, što na otvorenom, a što u zatvorenom prostoru. Nažalost, na vremenske neprilike nitko nije mogao utjecati. Čak je prognoza predviđala sunčano vrijeme tijekom cijelog vikenda, no dogodila se kiša u nedjelju pa je dobar dio publike izostao, rekao je Novak za 034portal.


Prodano više traktora


U nedjelju je, naime, na kulturno-umjetnički program došlo 300-tinjak ljudi, a organizatori su očekivali nekoliko tisuća kao prošlih godina. Unatoč tomu, izlagači su uspjeli prodati više traktora i poljoprivrednih strojeva pa je razumljivo da je većina njih zadovoljno otišla iz Kaptola i najavila svoj dolazak iduće godine na deseti Vino - kap.

Pogledajte fotogaleriju Vino-kapa - subota


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI