Kutjevo domaćin natjecanja u kuhanju lovačkog gulaša

Atmosfera sa prošlogodišnjeg finala Prvenstva Hrvatske u pripremi lovačkog gulaša za novinare održanog u Gudovcu pored Bjelovara
(FOTO: Damir Špehar/PIXSELL)

06.05.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3160

Četrnaest novinarskih kipa iz cijele Hrvatske u nedjelju će se u Kutjevu natjecati u pripremi lovačkog gulaša. Po prvi puta kuha se u Zlatnoj dolini, a domaćini su Grad Kutjevo i HRT ekipa iz Osijeka.

Radi se o trećim kvalifikacijama za 11. Prvenstvo Hrvatske za novinare u kuhanju ovog mnogima omiljenog jela. Prvih osam novinarskih ekipa iz Kutjeva izravno će se plasirati u završnicu Prvenstva.

Dio požeških novinara organizirao se u jednu ekipu koju predvode Kazimir Balog s Radija Vallis Aurea i Verica Rebrina sa Županijskog radija.


Tjednik Kronika požeško-slavonska prijavila je svoju ekipu, a kako kaže urednik Vladimir Protić pripreme su počele kombiniranjem sedam, osam recepata skinutih s interneta i probnim kuhanjem. Zadovoljan je rezultatom, kaže da je redakcija polizala tanjure.


Program je otvoren za javnost, a ponudu kutjevačkih vina pripremili su tamošnji vinari.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI