ʺU Bašku je uloženo 400.000 kunaʺ

Odmaralište u Baškoj
(FOTO: PŠS)

05.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8546

"Nije istina da je odmaralište u Baškoj u lošem stanju. Tako je u unutrašnjosti, no zgrada izvana je renovirana. Grad Požega je u nju tijekom zadnjih par godina uložio 400.000 kuna", kaže Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza.

Objavljene arhivske fotografije

- Obnovljen je krov i stolarija. Fasada je ožbukana i oličena, a fotografije objavljene u prošlom članku 034portala su stare više godina pa se može steći dojam kako je odmaralište zapušteno, a nije. Stoga vam šaljem nove fotografije, da čitatelji mogu vidjeti u kakvom je zgrada danas stanju. Požeški sportski savez je bio zadnjih pet godina zadužen za brigu o odmaralištu, ali non-stop smo na njemu radili, tvrdi Mitrović.


Nije zabranila već naložila da se mora renovirati


Tajnik PŠS-a nije oduševljen ni izjavom Vladimira Englmana, tajnika ŽKK Požega, da je inspekcija prošle godine zabranila rad kuhinje.
- Inspekcija je posjetila odmaralište. Nije zabranjen rad u kuhinji, već su nam samo naložili da se kuhinja mora renovirati, modernizirati do sljedeće sezone, odgovorio je Mitrović.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI