Osam županijskih vrtića će se natjecati u atletici

9. Olimpijski festival dječjih vrtića
(FOTO: PSS)

05.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 1687

Tradicionalni 10. Olimpijski festival vrtića u organizaciji Hrvatskog Olimpijskog odbora i Požeškog sportskog saveza održat će se u subotu (21. svibnja) na Sportsko - rekreacijskom centru s početkom u 9 sati.

Sudjelovat će 8 vrtića iz Požeško-slavonske županije: DV Radost Požega, DV Kockica Lipik, DV Cvjetna livada Požega, DV Pod gradom Požega, DV Velika, Sv.Leopold Mandić Požega i DV Kutjevo.

Mali sportaši natjecat će se u bacanju kuglice udalj, skoku udalj s mjesta, trčanju na 50 metara, štafeti 4x25 metara te malom nogometu za djevojčice i dječake. Svaku natjecateljsku ekipu čini 40 članova, 20 dječaka i 20 djevojčica koji se natječu posebno u svojim kategorijama.


U Požeškom sportskom savezu saznajemo kako je ovo natjecanje na županijskoj razini, a pobjednici bi trebali ići na državni Olimpijski festival, no zbog velikih troškova organizacije, već treću godinu zaredom se nitko ne prijavljuje za domaćinstvo. Posljednji državni Olimpijski festival je organiziran u Varaždinu prije tri godine.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI