Englman: Odmaralište otvara svoja vrata početkom lipnja

Požeško gradsko odmaralište u Baškoj
(FOTO: arhiv)

04.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10130

Požeško gradsko odmaralište u Baškoj na otoku Krku već godinama je zapušteno i u jako lošem stanju. Grad ga je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća dao na korištenje Ženskom košarkaškom klubu Plamen Požega na pet godina, uz uvjet da ga Klub renovira.

Inspekcija zabranila kuhinju

- Prošle je godine inspekcija zabranila rad kuhinje dok se ne sanira cijela prostorija. To nam je sada prvi prioritet, a potom ćemo sanirati kupaonice. Ove godine nam je u planu osam kupaonica, a iduće godine još šest. Osim toga, bit će uređeni posebne blagovaonice i vanjske nadstriješnice. Uglavnom, čeka nas dugotrajan posao jer je zgrada sada u jako lošem stanju, rekao je Vladimir Englman, tajnik ŽKK Plamen Požega za 034portal.


Dvije godine ulagati


ŽKK Plamen Požega će tijekom dvije godine u odmaralište uložiti više stotina tisuća kuna, pri čemu će Grad pomoći samo u manjem udjelu.
- Prve dvije godine bit će teške, neisplative, no vjerujem da ćemo s vremenom uspjeti da ostvarimo financijsku dobit i da se Klub može samostalno financirati, dodaje Englman.

Kasno krenuli radovi

Prve goste odmaralište će primiti već 8. lipnja. Englman još nije želio prognozirati rezultate prve sezone jer kaže da je obnova krenula prekasno da bi se već u prvoj sezoni mogao očekivati uspjeh.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI