Profesori plivanja birat će se putem natječaja

Požeški bazeni vrata otvaraju s početkom ljetnih školskih praznika
(FOTO: Arhiv)

04.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 6769

Tragom pitanja čitatelja koji pita do kada će u požeškoj Školi plivanja vladati nedodirljivost i kome se treba prijaviti za obavljanje posla učitelja plivanja tijekom ljetnih mjeseci obratili smo se u Požeški sportski savez.

Promjena nadležnosti?

Tamo saznajemo kako je Plivački klub do sada vodio Školu plivanja, a da će se za nadležnost ovogodišnje škole plivanja odlučiti na novom Izvršnom odboru Požeškog sportskog saveza koji je zakazan za sljedeću srijedu (11.5.). Saznajemo kako će nadležnost pripasti Požeškom sportskom savezu ili će ona ostati Plivačkom klubu Požega.


Nema protekcije za učitelje plivanja


- Nema nikakve protekcije pri zapošljavanju učitelja plivanja na požeškim bazenima. Bit će raspisan natječaj, a postoji samo jedan kriterij - to je da kandidat bude profesor kineziologije. Studenti mogu raditi kao pripravnici i nikada samostalno, rekao je Zlatko Kraker, trener u Plivačkom klubu i član Izvršnog odbora Saveza.
Dodaje kako je Plivački klub do sada uspješno vodio školu plivanja i da će tako biti i nakon sjednice Izvršnog odbora i da nema razloga mijenjati nešto što je dobro.

Plivački klub svako ljeto broji oko 300 djece različitih uzrasta koji treniraju i uče plivati na požeškim bazenima.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI