Bivša direktorica Razvojne agencije u srpskom talent showu (video)

Ljiljana Bašura u Ja imam talenat
(FOTO: s.s.)

03.05.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8370

Bivša direktorica požeške Regionalne razvojne agencije Vallis Aurea Ljiljana Bašura pojavila se nedavno u srpskoj verziji Talent showa - "Ja imam talenat". Ljiljana Bašura postavljena je na čelno mjesto Agencije 2007. godine, tijekom SDP-ove vlasti u Županiji.

Bašura je u emisiji pokazala talent plesanja slobodnim stilom, a rekla je i kako je u svom mjestu i podučavala ples. Sa cvijetom u kosi poručila je na kraju voditeljima: - Tako se radi posao!

Regionalna agencija Valis Aurea likvidirana je dolaskom HDZ-ove vlasti u Županiju, a u veljači ove godine dovršeno je osnivanje nove.


Pogledajte na donjem linku Bašurin plesni talent, a do kraja showa, jer prošla je u drugi krug, možda bude recitirala i svoju poeziju. Sudeći po rezultatima koje je Bašura ostavila u Županiji, nadamo se da će više uspjeha imati u emisiji te podučavanju plesa i recitiranju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI