Slavija srušila vodeću Podravinu

NK Slavija, Petar Čuljak prvi s desne strane
(FOTO: Arhiv)

02.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 2589

Veliku pobjedu, u 27. kolu 3. hrvatske nogometne lige, proteklog vikenda ostvarili su nogometaši NK Slavija iz Pleternice nad gostima iz Ludbrega NK Podravina minimalnim rezultatom 1:0. Podravina je prvoplasirana momčad lige i ovo su iznimno važna tri boda ostvarena na domaćem terenu. Pobjednički gol za Slaviju postigao je Valentino Podobnik u 16. minuti susreta.

- Utakmica je bila tvrda i žustra, ali obostrano korektna. Prvo poluvrijeme smo imali dosta prilika, jednu iskoristili i to je to, rekao je Petar Čuljak, kapetan Slavije.

Iako se nije upisao u listu strijelaca na ovoj utakmici, jedan od ponajboljih naših igrača bio je Josip Jakovljević, prvi strijelac kluba i četvrti strijelac lige s 15 postignutih golova do sada u sezoni.
- Možda smo trebali dati i koji gol više, ali tri boda su tu protiv prvoplasiranog kluba lige, to je najbitnije, rekao je Jakovljević


Jakovljević dodaje da su gosti bili malo bolji drugo poluvrijeme, ali da odlična obrana nije dozvolila iznenađenje.


Slavija je 23.03. pobijedila tadašnjeg vodećeg u ligi, NK Cernik, tako da ovom pobjedom dokazuju kako su iznimno jaka i neugodna momčad na svom terenu.

Slavija trenutno drži 6. mjesto s 46 bodova, a peto mjesto drži Đakovo s 49 bodova, koliko imaju i treće i četvrtoplasirani Otok i Bjelovar. Sljedeće, 28. kolo NK Slavija gostuje u Koprivnici





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI