Podrumašice uvjerljivo svladale Belišće 40:18

Ivana Keršek u skok - šutu
(FOTO: Bojan Miščević)

01.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5001

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Kutjevački podrum iz Požege, sinoć su u sportskoj dvorani Grabrik ostvarile treću pobjedu u nizu protiv Rukometnog kluba Belišće rezultatom 40:18 u 20. kolu 3. hrvatske rukometne lige. Razlika u klasi i kvaliteti je bila više nego očita i gošće iz Belišća od početka do kraja nisu imale nikakvih šansi protiv raspoloženih Podrumašica. Rezultat na poluvremenu je bio 22:9.

Cijela ekipa je odigrala odlično, od izvrsne golmanice Beate Bošnakovski, preko najboljeg strijelca utakmice Klare Majstorović, koja je zabila 7 golova do odlične u obrani i napadu Ivane Devčić, koja je dijelila mjesto srednjeg vanjskog s također odličnom Ivanom Keršek. Naša ponajbolja igračica Danijela Miličević je, već standardno, bila na visina zadatka kojeg je pred igračice postavio trener Krunoslav Pranjić.

- Što da vam kažem, vidjeli ste sve i sami. Djevojke su bile odlične, no očito je da smo mi kao ekipa i klub nepravedno barem jedan rang ispod kojeg bi trebali biti sudeći po kvaliteti i rezultatima igračica. Čestitam na pobjedi svojim djevojkama, izjavio je Krunoslav Pranjić, trener ŽRK Kutjevački podrum.


- Došli smo u okrnjenom sastavu. Ja nisam glavni trener, uskočio sam kao zamjena treneru koji je imao smrtni slučaj. Ovo su sve mlade djevojke, no to nije prava slika i snaga Belišća, rekao je Zlatko Sabljek, trener rukometašica iz Belišća.


Sljedećeg vikenda Požežanke igraju gostujuću utakmicu protiv Ženskog rukometnog kluba Ilok.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI