Nogometašice Slavonije upisale prvu pobjedu

Nogometašice u klinču
(FOTO: Bojan Miščević)

29.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5331

Na nogometnom terenu NK Slavonije danas je napisana povijest. U sklopu memorijalnog turnira Drago Ribić odigrana je prva ženska nogometna utakmica u našem gradu između nedavno osnovanog Ženskog nogometnog kluba Slavonija i Nogometnog kluba Ježice iz Ljupine kraj Nove Gradiške.
Rezultat je bio 3:0 za naše djevojke, a u strijelce su se upisale Nikolina Poljaković, Emi Majin i Dora Dodiković.

Za povijest

Povijesni trenutak požeškog nogometa dogodio se ove godine u ožujku kada je pri klubu mladeži ŠNK Slavonija pokrenut rad s djevojčicama od 12 do 18 godina. Djevojčica u klubu ima tridesetak, a trener je Milan Krmar.
- Kao dugogdišnjem treneru ovo mi je veliki izazov, a svima onima koji ne žele da stvaranje ženskog nogometnog kluba ostane samo na pokušaju, vrata su otvorena, izjavio je trener djevojaka Krmar.

Svaki početak je težak


Krmar je objasnio i kako je mnogim djevojčicama ovo prvi susret s mnogim nogometnim pokretima, tako da ih ohrabruje da ne odustaju ako u početku i ne ide sve najbolje.
- Fasciniraju upornošću i željom da nadoknade ono što su propustile, jer nisu imale mogućnost pravovremenog i kontinuiranog učenja, rekao je Krmar.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI