Mitrović: Rekreacija će u ponedjeljak biti ʺcakum-pakumʺ!

Željko Mitrović
(FOTO: Bojan Miščević)

29.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4553

"Rekreacija je u nadležnosti Požeškog sportskog saveza, to je istina. Ali nije istina da imamo zaposlenu dvojicu koji se brinu na njenom uređenju, kako tvrde u Tekiji, već je za Rekreaciju zadužen jedan naš djelatnik od 1. travnja ove godine. On radi non-stop na terenu, ali u ovo vrijeme vegetacija buja i praktički dok on pokosi sve terene, trava već izraste", tvrdi Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza.

034portal je prije dva dana objavio fotogaleriju koja pokazuje stanje u kojem se trenutačno nalazi Sportski rekreacijski centar u Požegi.
Provjerili smo u Tekiji, gdje su rekli kako je za to nadležan Požeški sportski savez.

Ograničene mogućnosti


- Prošao sam pola Europe i mogu reći da je Rekreacija raj! Mislim da ste vi tendenciozno objavili fotogaleriju sa samo pojedinim detaljima. Pa ne uništavamo mi koševe niti bacamo otpatke po travi! Netko bi se trebao i o tome brinuti, da se to što uredimo noću ne uništava. Već dosad smo puno napravili na uređenju, stalno radimo, ali mogućnosti su nam ograničene jer za sve sportske objekte u gradu imamo na raspolaganju samo četvoricu djelatnika, rekao je Mitrović i obećao da će "do ponedjeljka Rekreacija biti sređena i izgledati cakum-pakum".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI