Banjalučki potres zatresao Požegu i Pakrac

Potres
(FOTO: ilustracija)

29.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7630

Sinoćnji potres magnitude 4,3 po Richteru s epicentrom kod Banja Luke osjetili su mnogi Požežani. Nema informacija o bilo kakvoj šteti na području Požeško-slavonske županije, saznajemo u Županijskom centru 112.

Prema dojavama u redakciju 034portala, potres su rano jutros u 1,30 sati osjetili stanovnici dijelova grada mahom na malo višoj nadmorskoj visini: u ulici Kalvarija, četvrti "KP Dom" iznad Osječke ulice i kod groblja iznad Arslanovaca. Posjetitelji javljaju kako su osjetili podrhtavanje tla i u Pakracu pa se pretpostavlja da se zatreslo područje čitave županije.

U Centru 112 saznajemo kako su oni jutros imali jedan poziv čovjeka koji je došao na posao i nitko mu nije vjerovao da je osjetio potres pa ih je zvao da provjeri. S obzirom da je zračna udaljenost od Požege do Banja Luke 80 kilometara, mnogi se nisu prevarili osjetivši lagano podrhtavanje.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI