Vidovčani složno rade na uređenju igrališta

Vidovčani grade svlačionicu i prostorije za NK Dinamo
(FOTO: Mario Nakić)

28.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3351

Vidovčani su pokazali koliko su složni kada se radi o dobrovoljnom radu za boljitak naselja. U posao izgradnje novih prostorija Nogometnog kluba Dinamo Vidovci i uređenja igrališta uključili su se svi mještani.

Svi se uključili u rad

- Grad Požega nam je pomogao s materijalom u vrijednosti 100.000 kuna, a svatko od nas je pomogao dodatno s nečim svojim. Na različitim poslovima radi i do 60 ljudi dnevno. Uključili su se svi, od djece do starijih, ispričao je novi predsjednik NK Dinamo Tomislav Čabraja za 034portal.
Nogomet je u Vidovcima i Dervišagi jako popularan. O tome dovoljno govori brojka od 200-tinjak ljudi, mladih i starijih, koji se bave ovim sportom i svi su na neki način uključeni u rad njihovog zajedničkog nogometnog kluba.

Godišnjica postrojavanja


Radovi na igralištu će trajati još barem mjesec dana, ali Vidovčani su sigurni kako će 11. lipnja sve biti spremno za obilježavanje 20. godišnjice prvog postrojavanja vidovačkog odreda, koji je značio početak stvaranja 123. brigade Hrvatske vojske.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI