034portal čitaju i u Zenici

Mladi rukometaši Zenice
(FOTO: Bojan Miščević)

28.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 2831

Turnir Požeški dječaci koji se igra u sportskoj dvorani Grabrik ove je godine prvi puta postao međunarodni turnir zahvaljujući gostima iz Zenice - Školi rukometa Čelik - Junior.

Poziv zemljaka

- Došli smo na poziv našeg zemljaka i prijatelja Marinka Brkića, trenera RK Požege. Oduševljeni smo prijemom, gradom, prekrasnim ljudima. Znali smo da će nam biti dobro u Požegi, ali ovo je stvarno iznad svih očekivanja, rekao je Vladimir Zeljko, glavni trener mladih nada bosanskog rukometa.


Klub postoji godinu i pol dana, a ovo im je prvi nastup izvan Bosne i Hercegovine. Imaju školu rukometa u kojoj je 90 dječaka i 30 djevojčica. Na požeški turnir došlo je 13 dječaka, te treneri i pratnja, a osvojili su 10 mjesto čime su iznimno zadovoljni.

U Zenici čitaju 034portal


Marinko Brkić je svojim prijateljima iz Zenice ukazao na 034portal.
- Čitamo 034portal, najviše sport i uspjehe popularnog Mare i njegovih rukometaša, radite odličan posao i informiramo se oko zanimljivih događanja u vašem kraju, ispričao je Adnan Đemil Šaranović, drugi trener Škole rukometa Čelik - Junior.

Turnir prijateljstva

- U 10. mjesecu ove godine organiziramo drugi po redu rukometni turnir pod nazivom Turnir prijateljstva, svi ste pozvani. Nadamo se da će ove godine doći i RK Požega sa svojim podmlatkom, tako da i mi imamo međunarodni turnir u rukometu, kroz smijeh ali s najozbiljnijim namjerama su zaključili Zeljko i Šaranović.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI