Čačić: Od ove vlade više nitko ne očekuje rješenja (video)

Radimir Čačić u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

27.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7402

Ostvariti kontakt s građanima i upoznati ih s gospodarskim programom Hrvatske narodne stranke cilj je javnih tribina koje predsjednik HNS-a Radimir Čačić vodi po cijeloj zemlji. Kaže, došao je tako i u Požegu dati ljudima nadu jer "nada je ono što najviše ljudima danas nedostaje".

- Od aktualne hrvatske vlade nitko više ne očekuje ni izlaz iz krize ni rješenje. Ovih gotovo osam godina propusta, pogrešaka i protuzakonitih aktivnosti stvorilo je uvjerenje kod više od 80 posto građana da vlada ide u krivom smjeru. Sasvim sigurno je da ni u Požegi građani ne misle drukčije, rekao je Čačić na konferenciji za medije uoči njegove današnje tribine u 17 sati u Obrtničkom domu.

- Govorit ću o gospodarstvu jer ono je temelj. Bez gospodarstva nema ni drugih pomaka, ni kvalitetnog rješenja socijalnih pitanja, obrazovanja ni zdravstva. Sve se povezuje sa stvaranjem novih vrijednosti, rekao je Čačić.





Na pitanje novinara kako bi on riješio problem Slavonije, koja je sada najsiromašnija regija u zemlji, a na nju se odnosi samo četiri Vladina projekta za izlazak iz krize, Čačić je odgovorio:
- Nitko se ne bi trebao zamarati projektima ove vlade jer ona je prošlost. Već dugo se govori o potrebi spajanja gospodarstva tzv. "plave i zelene Hrvatske", no to se ne može dogoditi samo od sebe. To je jedna od primarnih zadaća koje će imati iduća vlada, ustvrdio je prvi čovjek HNS-a.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI