Hrvatski olimpijci i sportaši za Mateja Pernara

Zdravko Ronko, Tomislav Pernar i Krešimir Lončar
(FOTO: Bojan Miščević)

20.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 8020

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Gradskoj kući predstavljen je program sportsko - humanitarnog spektakla Dobrotom za osmijeh, druge takve akcije kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nesretno stradalog bivšeg rukometaša RK Požega Mateja Pernara. Spektakl će se održati u sportskoj dvorani Grabrik 28. travnja.

Na konferenciji, uz gradonačelnika, su bili i inicijatori i organizatori akcije Krešimir Lončar i Zlatko Kraker, te Matejev otac Tomislav Pernar.

Olimpijci u Grabriku


Neka od 23 imena koja su potvrdila dolazak u Grabrik su: Patrik Ćavar, Franjo Arapović, Stojko Vranković, Pero Metličić, Igor Boraska, Nikolaj Pešalov, Štef Deverić, Deni Lušić, sedmorka olimpijskih prvaka u rukometu iz Atene 2004. godine.


Program će voditi Tomislav Pandžić - Toca i Davor Dretar - Drele. U pauzama će posjetitelje zabavljati gimnastičari iz gimnastičkog društva Sokol i Plesna radionica Ilijane Lončar.

Matej napreduje

- Uz veliku volju i snagu, Matej pokazuje napredak u rehabilitaciji i oporavku i ovom prilikom bi se htio zahvaliti u Matejevo i ime obitelji Pernar svim sportašima na pomoći i svim ljudima dobre volje koji će doći i podržati akciju - rekao je Tomislav Pernar, Matejev otac.

- Htio bih posebno naglasiti da su svi troškovi oko organizacije, na ovaj ili onaj način zatvoreni i sva prikupljena sredstva će ići na Matejev račun - izjavio je Krešimir Lončar, jedan od inicijatora akcije.

034portal već je pisao o sportsko - humanitarnom spektaklu "Dobrotom za osmijeh".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI