Voditelj programa primat će 4.400 kn bruto plaću

Priredba u požeškom Domu umirovljenika
(FOTO: PSZ)

19.04.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4440

Tragom pitanja naše čitateljice o zapošljavanju Voditelja/voditeljice programa u Županiji, a vezano uz oglas za posao objavljen na Zavodu za zapošljavanje, upit smo uputili pročelnici županova ureda Sandri Sekulić Pojer.

Ugovor s ministarstvom

Odgovara nam kako se radi o poslu vezanom uz program međugeneracijske solidarnosti "Dnevni boravak i pomoć u kući starijih osoba" na temelju kojega su Požeško - slavonska županija i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti sklopili Ugovor o međusobnoj suradnji.


Preraspodjela poslova nije moguća


Saznajemo i kako će voditelj navedenog Programa poslove obavljati do 31. 12.  2011. godine, svakog radnog dana, u punom radnom vremenu, a za to vrijeme će primati plaću u bruto iznosu od 4.400 kn. Na naše pitanje nije li se moglo preraspodjelom izbjeći dodatno zapošljavanje Sekulić Pojer odgovara kako poslovi voditelja Programa zahtijevaju svakodnevni osmosatni angažman na provedbi Programa te ne postoji mogućnost preraspodjele rada i poslova postojećih uposlenika Požeško - slavonske županije.

Na naš upit odgovoreno nam je kako je trenutno u Županiji zaposleno 38 djelatnika na neodređeno vrijeme.

Natječaj za ovaj posao je završio.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI