Vatrogasci dvaput gasili požar u Tulniku (foto)

Požar u Tulniku
(FOTO: Matej Žnidarec)

20.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8339

Nastavlja se sezona požara na otvorenom. Danas (ponedjeljak) ih je bilo 5 na području naše županije, i to u Tulniku, Ovčarama, Pleternici, Badljevini i Dragi. Uglavnom je gorjela trava i nisko raslinje, jedino je u Tulniku kod Pleternice bilo prilično opasno.

Oko podneva su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica zaprimili dojavu o požaru. Vatra je zahvatila šumu, gorjeli su listinac i makija. Ukupno opožareno područje prostire se na 4 hektara.







Zbog nepristupačnog terena i umora pleternički su vatrogasci u pomoć pozvali kolege iz Kutjeva, Gradca i Buka. Sudjelovalo je 35 vatrogasaca sa 7 vozila i 10-ak djelatnika Hrvatskih šuma.





Požar je lokaliziran u roku 2 sata, ali navečer oko 19 sati vatra se ponovno razbuktala pa su vatrogasci opet morali intervenirati. Drugi požar u Tulniku ugašen je oko 21 sat.





Foto: Matej Žnidarec



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI