Kvar na vodospremniku: Pakrac i Lipik ostali bez vode

Pitka voda biti će nedostupna od 8 do 20 sati
(FOTO: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL)

12.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3904

Od sinoć u 23 sata bez vode je ostao veći dio kućanstava na području Pakraca i Lipika, posebno više zone i to zbog kvara na vodospremniku na Kalvariji, doznajemo od Marijana Pierobona, direktora „Komunalca“.

- Radnici su jutros od 7 sati na terenu, utvrđen je uzrok i kvar koji je uzrokovao zastoj isporuke vodom i u tijeku je njegovo otklanjanje pa očekujem da će problem biti riješen uskoro, kroz nekoliko sati, pojašnjava Pierobon.

Tvrdi da uzrok nestanka nije nedostatak vode, naglašava da je dotok jučer bio uobičajen, čak i nešto bolji u odnosu na nekoliko dana ranije pa „Komunalac“ jučer nije imao potrebe za reduciranjem opskrbe vodom.


- Nakon otklanjanja kvara upitno je kako će se stabilizirati vodosustav pa tako ne znamo koji će dijelovi grada danas biti bez vode, dodao je Pierobon i stoga ponovo pozvao građane na strpljenje i solidarnost.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI