Ukrao karticu pa podignuo par tisuća kuna

Ilustracija: Bankomat
(FOTO: PIXSELL)

07.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4792

Dovršeno je kriminalističko istraživanje u slučaju 19-godišnjakinje Pakračanke kojoj je u svibnju iz novčanika ukradena bankovna kartica. Počinitelj koji je ukradenom karticom na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna je 21-godišnjak s područja Zagreba i protiv njega slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, javili su nam iz policije.

Od ostalih događaja treba spomenuti vrijeđanje policije u Kutjevu kada je 27-godišnja putnica na motociklu bez povoda vikala na policiju. Nije nosila zaštitnu kacigu i počela se udaljavati s mjesta zaustavljanja. Zbog nastavka počinjenja prekršaja smještena je u policijsku posebnu policijsku prostoriju.

Dogodila se i prometna nesreća u Mihaljevacima u kojoj je lakše ozlijeđen 37-godšinji vozač Opel Corse. On je pod utjecajem alkohola od 1,80 promila izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI