Slavonija izgubila od Lučkog 3:2

04.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4607

Nogometaši NK Slavonija iz Požege su u svojoj trećoj pripremnoj utakmici usuret početku natjecanja u 3. ligi izgubili od NK Lučko rezultatom 3:2. Utakmica se igrala u Vidovcima na stadionu NK Dinamo Vidovci-Dervišaga.

- Do početka sezone ima još dosta, ono što je bitno je da smo u fizičkoj spremi parirali Lučkom. Zadovoljan sam igrom tako da ništa ne zamjeram igračima, Lučko je ipak klub koji igra 2. HNL. Dobro smo igrali, u par navrata je nedostajalo bolje reakcije naših igrača - rekao je Krešo Poleti, trener NK Slavonija.

Slavonija danas nastavlja s pripremnim utakmicama na turniru u Pleternici, a kako nam kaže Poleti za očekivati je da će igrači biti umorniji, ali da će sigurno dati sve od sebe.


- Bit će to dobar turnir. Hajduk iz Pakraca je naš stari dužnik, iako su igrači umorni idemo se nadigravati - dodaje Poleti. Utakmica između Slavonije i Hajduka igra se u 16,30 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI