Cerovečki zabio za pobjedu protiv Garića

S utakmice Lipik - Garić
(FOTO: Mario Barać)

29.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3180

Nogometaši Lipika pobijedili su rezultatom 1:0 ekipu Nogometnog kluba Garić iz Garešnice u prvoj pripremnoj utakmici koja je jučer odigrana u Lipiku. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Kutinčanin Danko Cerovečki, ovoljetno pojačanje Lipika koji je stigao iz Moslavine.

Igrači „Lipika“ odigrali su dobru utakmicu i većim dijelom su kontrolirali igru. S obzirom na činjenicu da je ekipa bitno promijenjena i da je u njoj dosta novih igrača, „Lipik“ je jučer na trenutke odlično izgledao na terenu, a da je bilo prisebnosti u realizaciji, pobjeda je mogla biti izraženija i većom razlikom.

Trener Dinko Bešlić je u ovoj utakmici dao priliku svim igračima, a nije mogao računati na inače standardne Šimuna Kreneka odsutnog zbog posla i Ognjena Kafku zbog bolesti.


Sljedeću pripremnu utakmicu Lipik će ponovo igrati na svom travnjaku u srijedu od 18,30 kada u goste dolazi „Kamen“ iz Sirača.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI