Pakrački Hajduk razvalio Kutinčane sa 6:0

Utakmica Hajduk - Lokomotiva
(FOTO: Mario Barać)

26.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3525

Nogometaši Hajduka su jučer odigrali prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u 1. ŽNL, a snagu su demonstrirali protiv kutinske Lokomotive pobijedivši s vrlo uvjerljivih 6:0.

Pakrački nogometaši su u svakom poluvremenu postigli po 3 gola, dvostruki strijelac je bio Valentino Jirasek dok su po jedan gol postigli Mario Komljenović, Ivan Kaurin i Goran Barišić.

Trener Hajduka Đuro Petrinec je u ovoj utakmici dao priliku svim igračima pa se tako 16-godišnji Kristijan Karačić u svom seniorskom debiju upisao u strijelce.


- Zadovoljan sam dosadašnjim tijekom priprema, momci treniraju naporno i redovito, pristup je ozbiljan i, Bogu hvala, za sada nas zaobilaze ozljede. Zadovoljan sam i kako su igrači odradili ovu prvu pripremnu utakmicu, a imamo sreće što ove sezone godišnji odmori igrača, koji su inače veliki problem u amaterizmu, nisu prorijedili ekipu, komentirao je trener Petrinec.


Hajduk sljedeću provjeru ima već u subotu kada će na Gradskom stadionu u Pakracu u 18 sati gostovati Mladost iz Petrinje.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI