Kamenje se rasulo s prikolice i palo na automobil

Policija
(FOTO: ilustracija)

26.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2859

Kamen tucanik rasuo se s priključnog vozila Fruehauf teretnog automobila Mercedes požeških registracijskih oznaka i udario u prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila "Seat Ibiza" požeških registracija kojim je upravljala 29-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer poslijepodne u Zagrebačkoj ulici u Kutjevu, nitko nije ozlijeđen, ali je počinjena materijalna šteta. Protiv 46-godišnjeg vozača Mercedesa slijedi obavezni prekršajni nalog.

Požega: Udario u parkirani automobil pa pobjegao

Policija je jučer poslijepodne zabilježila još jednu prometnu nesreću. Teretnim automobilom Opel Combo zagrebačkih registracijskih oznaka 54-godišnji vozač je udario u osobni automobil VW golf požeških registracija, kojeg je nepropisno parkirao 33-godišnji vlasnik u Ulici bana Jelačića u Požegi. Nakon prometne nesreće 54-godišnjak je napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen na adresi stanovanja te mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu (1,16 promila). Protiv njega slijedi optužni prijedlog, a protiv 33-godišnjaka obavezni prekršajni nalog, javljaju iz PU požeško-slavonske.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI