Iz treće u prvu ligu: Josip Martinović potpisao za Cibaliju

Josip Martinović
(FOTO: Nogos.info)

18.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11420

23-godišnji Josip Martinović iz Vetova igrao je prošle sezone u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi u klubu Mladost iz Cernika da bi nedavno potpisao ugovor za sljedeću sezonu s Nogometnim klubom Cibalija iz Vinkovaca. Time je mladi Vetovčanin, koji je nedavno diplomirao vinarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo na Veleučilištu u Požegi, postao prvoligaš i profesionalni nogometaš.

- Djelomično mogu reći da sam ostvario dječački san, ali to nije ni približno kraj mojim ambicijama. Sada ću se truditi biti što bolji u pripremama kako bih ušao u prvu momčad - rekao je Josip u razgovoru za 034portal.

Nogomet igra još od svoje 8. godine. Prvi mu je klub bio NK Jakšić, gdje je zaigrao među limačima. Ovaj je sport zavolio prvenstveno zahvaljujući ocu, koji je također igrao u 1. HNL, a danas je trener vetovačkog NK Kamen. Cernički klub mu je pomogao, kao odskočna daska prema hrvatskom nogometnom vrhu. Prošle je godine Josip bio jedan od najboljih igrača u 3. HNL - istok pa su ga nakon duljeg promatranja izabrali stručnjaci iz Vinkovaca.


- Promjena je velika. U prvoj ću ligi morati puno više raditi, trenirati, dokazivati se. Spreman sam na to. Završio sam fakultet, ali ipak bih se radije bavio nogometom - dodaje Josip.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI