Čuraj: Za krizu smo sami krivi

Tiskovna konferencija HNS i HSU
(FOTO: Bojan Miščević)

14.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5144

- Ostvarujemo svakodnevni kontakt s ljudima, slušamo njihove stvarne potrebe, prijedloge i probleme. HNS je još 2008. najavljivao dolazak krize i nudio mjere, a kao država i društvo za trenutnu krizu smo 90 posto sami krivi. Dolaskom na vlast nećemo imati ni sto dana, ni deset dana, već od prvog dana moramo uprijeti pošteno, sposobno i sa znanjem na izvlačenju zemlje iz krize, jer ovako više ne može, rekao je danas u požegi na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji HNS-a i HSU-a koordinator HNS-a za 5. izbornu jedinicu Stjepan Čuraj.

- Vjerujemo u pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima, to je nasušno potrebno da bi se spriječilo daljnje propadanje države i društva, rekao je član središnjice HNS-a Boris Blažeković.

Predsjednik županijskog HSU-a Branimir Šćulac pojasnio je da su razlozi HSU-ovog priključenja kukuriku koaliciji zajednički interesi HNS-a i HSU-a kao i neustavno prekrajanje izbornog zakona u zadnji čas.


- Tri su stvari najvažnije za svaku stranku: briga za obrazovanje, za zapošljavanje i briga o starima i umirovljenicima, zaključio je Šćulac dodajući kako Požega broji oko 8500, a županija 17000 umirovljenika.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI